het kinderdagverblijf

waar uw kind vrolijk binnen komt

en vrolijk weer naar huis gaat!

De oudercomissie

Susanne

Mijn naam is Susanne Hörburger. Ik ben moeder van Floris. Floris is op Koningsdag 3 jaar geworden en hij gaat 1,5 dag naar de oranje groep op Ziza. Mijn man, Hans-Peter Palland, Floris en ik wonen in de Vosholen in Hoogezand. Wij houden erg van reizen. In het dagelijks leven ben ik leerkracht basisonderwijs in groep 3. Ik vind het erg leuk om er samen met de kinderen elke dag weer een leerzame, gezellige dag van te maken.

Ik heb mij aangemeld voor de OC van Ziza zebra, omdat ik wil helpen bij leuke uitjes en/of activiteiten en feesten. Maar ook mee wil denken over vraagstukken vanuit de directie en alle nieuwe ideeën voor Ziza. Ik hoop dat we er samen met de ouders en pedagogisch medewerkers een mooi jaar van kunnen maken voor onze kinderen.

Marieke

Mijn naam is Marieke Homan.

 

Wyke

Mijn naam is Wyke van Broekhoven. Ik ben de moeder van Gioia en Nova zij gaan naar de oranje en blauwe groep. Samen met mijn man Rik woon ik in Hoogezand. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op O.S.G. Winkler Prins. Ik sport graag en ben daarnaast ook graag in beweging met de kinderen. Omdat mijn beide dochters naar Ziza gaan vind ik het belangrijk om mee te kunnen denken en praten over de organisatie. De oudercommissie is voor mij een ideale manier om betrokken te zijn.