het kinderdagverblijf

waar uw kind vrolijk binnen komt

en vrolijk weer naar huis gaat!

Veiligheid en kindvriendelijkheid in ons kinderdagverblijf

Niets is belangrijker dan de veiligheid van uw kind. Bij kinderdagverblijf ZiZaZebra laten wij dan ook niets aan het toeval over. Zo zijn al onze leidsters in het bezit van een voor kinderopvang relevant diploma. Ook hebben ze allemaal een EHBO-dilploma en een diploma voor bedrijfshulpverlening. Als team hebben wij één ding gemeen: de ontwikkeling en het welzijn van de kinderen vormen onze belangrijkste drijfveer. Voor een groot deel is dat een kwestie van gevoel en ervaring. Tegelijkertijd zijn ook regels essentieel om dit werk goed te kunnen doen.

Ons kinderdagverblijf is volledig kindvriendelijk ingericht. Aan alles is gedacht; afstanden tussen spijlen (traphekjes, bedjes,et cetera.), beveiliging van stopcontacten, deurstrips, veilig speelgoed en alle meubels hebben afgeronde hoeken.

Om ongelukken te voorkomen zijn er regels opgesteld en staan de leidsters in ons kinderdagverblijf continu stil bij de eventuele gevolgen van hun handelen. Zo worden bijvoorbeeld tassen van volwassenen en warme dranken buiten de groepen gehouden. Alle ruimtes van ZiZaZebra zijn voorzien van grote ramen. Dit zorgt ervoor dat de kinderen in de hele vestiging goed in de gaten worden gehouden en zich niet aan het zicht van de leidsters kunnen onttrekken.