het kinderdagverblijf

waar uw kind vrolijk binnen komt

en vrolijk weer naar huis gaat!

Het tarief bij kinderdagverblijf ZiZaZebra

Het uurtarief voor 2024 is € 10,47 Ons uurtarief is inclusief voeding en luiers. Bij de totstandkoming van het nieuw tarief is rekening gehouden met de gesloten dagen.

Om ervoor te zorgen dat u vanaf Januari 2024 de juiste kinderopvangtoeslag ontvangt dien je zelf de nieuwe uurprijs z.s.m. aan de Belastingdienst door te geven d.m.v. een wijziging in ‘Mijn toeslagen’. Deze wijziging dient in ieder geval binnen 4 weken nadat het is ingegaan aan de Belastingdienst te zijn doorgegeven.  Bij het aanvragen en/of wijzigen van de kinderopvangtoeslag wordt gevraagd naar het LKR nummer; 130569732.

Het maximum te vergoeden uurtarief voor de dagopvang bedraagt in 2024 € 10,25

Wat kinderopvang kost, hangt af van je persoonlijke situatie. Met onze rekentool krijg je makkelijk en snel inzichtelijk wat je (netto) kosten zijn voor kinderopvang.

Klik hier voor onze rekentool

Voor eventuele hulp bij het aanvragen en/of wijzigen van de kinderopvangtoeslag of andere vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de administratie ( Anita of Judith) telefonisch bereikbaar op 0598-854761 of per mail email hidden; JavaScript is required